Betalingen kunnen vooraf overgemaakt worden. Maar als je een bestelling doet kun je hierna ook een mail sturen naar milanheidi@hotmail.com, met daarin je factuurnummer en je mobiel nummer dan stuur ik je een betaalverzoek. 

Bij mij thuis een persoonlijke workshop. De haaranalyse wordt gedaan, en de volledige routine wordt gedaan met de producten bijpassend bij U kind. U gaat naar huis met een routine plan, en proefjes van de gebruikte producten, en een extra cadeautje.

Een uitgebreid persoonlijk krullenplan, met de gehele routine duidelijk uitgeschreven, en makkelijk te gebruiken. Ook vele extra’s zoals alles informatie over Cg. Vele tips, en leuke DIY producten, echt een aanvulling.

- Het uitgebreide persoonlijke CG krullenplan op jouw haar gemaakt

- 6 proefjes voor de routine uit het plan.

- Live consult dmv videobellen, voor vragen, routine meekijken etc.

En een extra CG cadeautje🤩🤩..

Kam je haar terwijl je jezelf op hetzelfde moment een heerlijke hoofdmassage geeft. Kalmeer en ontspan terwijl de bloedsomloop bevorderd word en uw haren gekamd worden. Gemaakt van siliconen met een fijne grip die stevig in de hand ligt. Gemakkelijk schoon te maken en door het compacte formaat gemakkelijk om mee te nemen. Voor thuis of voor mee op reis! Ook super fijn om maaker mee te verdelen.

 

 

 

 

De proefjes zijn producten die besoochreven staan in je persoonlijk krullen plan.

Ze zijn 1,75 per stuk en 6 voor 9,00 euro.

Verkoop deze alleen samen met een plan.

 

Zo kun je gelijk je routine uitproberen👍

Live consult

€ 7,00

Live consult

€ 7,00

Dit kan zijn na je haarplan, maar kan ook voor allerlei andere dingen zijn, zoals meebepalen haar eigenschappen, meekijken routine, tips etc etc. Ait ook bij het gehele pakket van 35 euro.